Reserveren
Reserveren voor een rit met de stoomtrein is in de meeste gevallen niet nodig. In de onderstaande gevallen is reserveren echter wel aanbevolen:

Groepen van minimaal 10 personen, gewone dagkaarten

Een dagje uit met een groep? Natuurlijk kunt u ook dan prima terecht bij de stoomtrein! Als u zeker wilt weten dat u als groep gezellig bij elkaar kunt zitten, adviseren wij u om te reserveren.

Reserveren is mogelijk voor groepen van minimaal 10 personen en moet ten minste twee werkdagen voor de ritdatum gebeuren.
Reserveringen voor kleinere groepen worden niet verwerkt! Kleinere groepen kunnen gewoon een kaartje kopen en instappen.

Voor reserveringen kunt u contact met ons opnemen via 0113-270705. Reserveren kan ook via onderstaand reserveringsformulier.

Reserveren voor groepen kan alleen in de stoomtrein, niet in de motorwagen.

Rolstoelgebruikers

Rolstoelgebruikers, die gebruik willen maken van het rolstoelrijtuig met lift, adviseren wij ook dringend om te reserveren. Voor rolstoelgebruikers geldt geen minimum aantal personen. Reserveren minimaal twee werkdagen voor de ritdatum.

Voor reserveringen kunt u contact met ons opnemen via 0113-270705. Reserveren kan ook via onderstaand reserveringsformulier.

Zorg dat u 15 minuten voor vertrek op het perron aanwezig bent, zodat het treinpersoneel voldoende tijd heeft om u de trein in te helpen.

Rolstoelen kunnen in de stoomtrein worden vervoerd en nu ook (beperkt) in de motorwagen.

Attentie: Tijdens de Lego-dagen (30 april-1mei) en tijdens de Kinder-doe-dagen (15, 16, 20, 22 en 23 oktober) is er slechts zeer beperkt rolstoelvervoer mogelijk. Tijdens `Sporen naar het Verleden` (30 mei- 1 juni) beschikken niet alle treinen over een rolstoelrijtuig.

Bevestiging van uw reservering

Indien u via het formulier of per e-mail reserveert, ontvangt u uiterlijk de volgende werkdag een bevestiging per e-mail. Indien u géén bevestiging ontvangt, neemt u dan contact met ons op: er is dan mogelijk iets misgegaan. Bij telefonische reservering krijgt u meteen een mondelinge bevestiging, u ontvangt dan géén e-mail.

Afhalen van uw kaartjes en het vinden van uw gereserveerde plaatsen

Uw gereserveerde kaartjes kunt u op de ritdatum op de gebruikelijke wijze aanschaffen aan het loket. Op het perron kunt u zich vervolgens melden bij het treinpersoneel, dat u uw gereserveerde plaatsen zal aanwijzen.

1e 2e klasse (Helaas niet mogelijk bij rolstoelen)
3e klasse
Retour
Enkele reis
Traject in omgekeerde richting