Tips voor mindervaliden
Bent u mindervalide of zijn er mindervaliden in uw groep? Houdt u er dan rekening mee dat het terrein in Goes is ingericht met historische klinkers en kinderkopjes. Deze bestrating is minder geschikt om snel met een rolstoel overheen te rijden. Gunt u zichzelf daarom de tijd!

Tip: Als u niet het terrein wilt bezoeken, maar alleen de treinrit wilt maken, is het mogelijk om mindervaliden af te zetten in de Van Doornestraat, op Industrieterrein De Poel IV. De loopafstand naar het perron is hier minimaal. De parkeerruimte is hier echter ook beperkt.

De stoomtrein beschikt over een aangepast rijtuig met rolstoellift. Ook in de diesel-motorwagen is (beperkt) ruimte voor rolstoelen. Indien u hier gebruik van wilt maken, raden wij u dringend aan om vooraf te reserveren, ten minste twee werkdagen voor de rit, op 0113-270705, via info@destoomtrein.nl of via het formulier onder de menu-optie "reserveringen".

Attentie: Tijdens de Lego-dagen (30 april-1mei) en tijdens de Kinder-doe-dagen (15, 16, 20, 22 en 23 oktober) is er slechts zeer beperkt rolstoelvervoer mogelijk. Tijdens `Sporen naar het Verleden` (30 mei-1 juni) beschikken niet alle treinen over een rolstoelrijtuig.

Wij verzoeken gebruikers van de rolstoellift dringend om uiterlijk 15 minuten voor vertrek op het perron aanwezig te zijn, zodat het personeel voldoende tijd heeft om de lift te bedienen. Groepen rolstoelgebruikers die later dan 15 minuten voor vertrek aanwezig zijn, kunnen mogelijk niet meer tijdig voor vertrek naar binnen geholpen worden.