Waar koopt u uw kaartje?
Vertrek vanaf Goes

Het merendeel van onze reizigers begint de reis in Goes. Als u ook in Goes opstapt, dan koopt u uw treinkaartje aan het loket in de Goederenloods, het grote gebouw centraal op ons terrein. Als u met de auto bent gekomen en u wandelt vanaf het parkeerterrein naar ons perron, dan komt u vanzelf langs de Goederenloods. Makkelijker kan het niet! Aan het loket kunt u contant of met PIN betalen.

Kort voor vertrektijd van de treinen is het aan het loket meestal vrij druk. Wij adviseren u daarom om al ruim voor vertrektijd uw kaartje aan te schaffen. U heeft dan ook meer tijd om op uw gemak over het museumterrein naar het perron te wandelen. Op de meeste rijdagen (geel in de dienstregeling) is het loket geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Op de blauwe en paarse dagen in de dienstregeling is het loket open van 10.00 tot 15.00.

Uitzondering: Tijdens het evenement "Sporen naar het verleden" (30 mei-1juni) en tijdens het "Dieselweekend" (28 en 29 september) koopt u uw kaartje al bij de ingang van het terrein. Er zijn dan alleen evenementdagkaarten te koop. De loketten zijn dan geopend zolang het evenement duurt.

Vertrek vanaf andere stations

Opstappen kan ook op de andere stations. Omdat op deze stations geen loket is, kunt u in dat geval uw kaartje zonder meerprijs bij de conducteur aanschaffen. Let op: bij de conducteur kunt u niet met PIN betalen!