Horeca
Een dagje uit maakt hongerig! Voor de inwendige mens hebben we daarom de volgende tips voor leuke horecagelegenheden bij onze stations:

Goes: Uitspanning De Goederenloods

Op het stoomtreinterrein in Goes vindt u Uitspanning De Goederenloods. Hier kunt u tijdens de openingstijden van het terrein (10.00-18.00 uur op rijdagen van de trein) terecht voor een kopje koffie, een broodje of een complete lunch. Door de grote ramen heeft u comfortabel uitzicht op het station en het rangeerterrein van de stoomtrein.

Voor mogelijkheden buiten de genoemde tijden en dagen, bijvoorbeeld voor een diner, een feestje of een receptie, kunt u contact opnemen met de familie Aertssen, de exploitant van De Goederenloods. Telefoon: 0113-323015, b.g.g. 06-20498062. www.degoederenloods.nl (Niet voor reisinformatie!)

Kwadendamme: Berkenhof`s Tropical Zoo

De Tropical Zoo in Kwadendamme beschikt eveneens over een restaurant. Natuurlijk kunt u hiervan gebruik maken tijdens uw bezoek aan de Zoo, maar ook buiten de normale openingstijden biedt men een scala aan mogelijkheden. Voor meer informatie: Berkenhof`s Tropical Zoo, 0113-649729 of www.tropicalzoo.nl

Hoedekenskerke: De Buffer

In ons gebouw De Buffer te Hoedekenskerke vindt u een ruime coffeecorner, waar u terecht kunt voor een kopje koffie of een flesje frisdrank, maar ook voor een broodje of bijvoorbeeld een pannenkoek! Terwijl u even uitblaast, kunt u bovendien genieten van de modelspoorbaan die hier staat opgesteld.

Groepen kunnen buiten de treindagen in `De Buffer` terecht voor koffie met gebak, een uitgebreid lunchbuffet of een warm/koud buffet.