Praktische tips voor een geslaagd dagje uit!
Het stoomtreinterrein in Goes is vrij groot, vandaar dat er tussen het parkeerterrein, het perron en de verschillende gebouwen een paar minuten loopafstand is. Als u zorgt dat u ruim op tijd aanwezig bent, kunt u op uw gemak alles bekijken en zonder haast naar de trein wandelen. Bovendien bent u dan aan het loket snel aan de beurt en heeft u in de trein de meeste zitplaatskeuze! Het terrein opent op de meeste rijdagen (geel, paars of blauw in de dienstregeling) al om 10.00 uur, dat is dus een uur voor vertrek van de eerste trein.

Makkelijk parkeren?

Makkelijk een plaatsje vinden voor uw auto? Parkeer dan op ons parkeerterrein aan de Albert Plesmanweg 23, op industrieterrein De Poel I. Vanaf dat parkeerterrein loopt u zo het stoomtreinterrein op. Zie de routebeschrijving op deze site (onder "contact" in het hoofdmenu) of volg de officiële ANWB-wegwijzers.

Fietsen en kinderwagens

Mooi weer? Dan kunt u de stoomtreinrit natuurlijk mooi combineren met een fietstocht! Fietsen van onze passagiers mogen gratis mee in de bagagewagen.

Ook kinderwagens mag u gratis meenemen. Net als fietsen moeten kinderwagens in de bagagewagen, zodat in de rest van de trein de gangen en deuren vrij blijven.

Honden

Uw hond mag mee in de trein. Voor de hond hoeft u geen kaartje te kopen. Uw hond graag buiten onze terreinen uitlaten alstublieft.

Uitstappen in Kwadendamme én Hoedekenskerke?

Wilt u in Goes opstappen en zowel in Kwadendamme als ook in Hoedekenskerke uitstappen? Neemt u dan (op de gele dagen in de dienstregeling) de trein van 11.00 uur uit Goes en stap om 11.25 uur uit in Kwadendamme. U kunt dan later in Kwadendamme weer opstappen op de trein van 14.25 uur, die u verder brengt naar Hoedekenskerke. Vanuit Hoedekenskerke neemt u om 16.20 uur de laatste trein terug naar Goes, waar u om 17.00 uur arriveert! Let op: deze combinatie is alleen mogelijk bij een vertrektijd vanuit Goes van 11.00 uur!

Op de blauwe en paarse dagen zijn er nog meer mogelijkheden om treinen en stations te combineren. Zie de dienstregeling.